DGplant.nlDe Groenhoeve is een plantencentrum die zich specialiseert in het kweken, aanbieden en leveren van het complete assortiment aan tuinplanten en boomkwekerijgewassen.

Bij alle bedrijfsactiviteiten staan de relaties met de klanten en de kwaliteit van al de producten centraal. De Groenhoeve levert zijn producten door geheel Nederland en België af door middel van eigenvervoer of door professionele transportbedrijven.

Ons motto: Vers van het land, geleverd bij de klant!

De bomen en planten van eigen kwekerij zijn herkenbaar aan ons logo links onder in het foto etiket. Ruim 50% van de door ons aangeboden bomen en planten zijn afkomstig van eigen kwekerij of Cash & Carry. De overige 50% wordt door ons zorgvuldig geselecteerd bij ruim 100 gespecialiseerde kwekerijen. Hierdoor staan wij gerant voor top kwaliteit.


Ons team

Het Groenhoeve-team bestaat uit jonge enthousiaste mensen. Graag stellen wij ons even voor!

Toine van Herwijnen is de eigenaar van de Groenhoeve. Hij houdt zich bezig met de inkoop en verkoop van de bomen en planten. Ook is hij verantwoordelijk voor de logistiek en het onderhoud van de webshop. Na zijn agrarische opleiding is Toine in 2001 is gestart met zijn onderneming.

Niels verzamelt alle orders op de kwekerij en zet deze klaar voor verzending. Hij stuurt andere medewerkers aan en is mede verantwoordelijk voor de planning en logistiek. Daarnaast is hij vaak onderweg om uw bestelling te bezorgen.

Kevin zorgt voor het inpakken van pakketten en verzorgd alle werkzaamheden rondom het bedrijf. Daarnaast is hij vaak onderweg om uw bestelling te bezorgen.

Henrik is chauffeur en verzameld de bestelde bomen en planten bij diverse kwekers.

Sjaak is verantwoordelijk voor de kwekerij en onderhoud van ons plantcentrum. Daarnaast staat Sjaak u graag te woord als u wat advies nodig heeft bij het uitzoeken van uw planten

Angelie houdt zich bezig met de online marketing en communicatie. Daarnaast is zij druk bezig met het up-to-date houden van de fictieve voorraad.

Maaike regelt de financiële administratie.

Ons motto: Vers van het land, geleverd bij de klant!

De bomen en planten van eigen kwekerij zijn herkenbaar aan ons logo links onder in het foto etiket. Ruim 70% van de door ons aangeboden bomen en planten zijn afkomstig van eigen kwekerij of Cash & Carry. De overige 30% wordt door ons zorgvuldig geselecteerd bij gespecialiseerde kwekerijen. Hierdoor staan wij gerant voor top kwaliteit, daarom geven we dan ook op alle door de Groenhoeve geleverde bomen en planten groeigarantie.


Onze Historie

de Groenhoeve
de Groenhoeve 2011
de Groenhoeve 2008
de Groenhoeve 2001